Koken & Eten

ARDEENSE GENOEGENS BINNEN OF BUITEN DE DEUR

In de keuken is werkelijk alles aanwezig voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Of wil je gewoon snel even een kan en klare hap in microgolfoven schuiven. Geen probleem. Ook over de afwas hoeft u zich geen zorgen te maken. Die zet u toch gewoon in de vaatwas. De sfeervolle tafel is ruim, u kan er met zes mensen in alle luxe aan dineren. Of u drink er een Senseo koffie en speelt een gezelschapsspel. Koken doe je dus net zo luxueus als thuis zonder dat u daarvoor uw eigen huisraad moet moet meenemen.

Natuurlijk kan je ook uit eten. Durbuy biedt echt alles waarvoor België zo bekend staat.

Natuurlijk kan je ook uit eten. Durbuy biedt echt alles waarvoor België zo bekend staat. Lekker eten en drinken kan er voor elk budget. Van snack tot echte culinaire ervaring.

Ook het vakantiepark heeft een eigen aanbod van snacks en de taverne verzorgt elke dag een lekkere en gezonde dagschotel. In de parkwinkel kan je terecht voor het bestellen van verse croissants of pistolets voor het ontbijt van de volgende ochtend. De winkel voorziet verder in zowat alle basisbenodigdheden voor je verblijf.